понеділок, 28 березня 2011 р.

Народжувати чи ні?


 В більшості людей поява дитини в першу чергу асоціюється з безкінечним криком та мокрими підгузками. Часто можна почути «тобі ще рано мати дітей, ти сама ще як дитина». Як же з визначити той момент коли ми готові стати батьками?  Коли ми зможемо дати дитині все необхідне?
По перше якщо молода сімя планує народити дитину, це вже перший голос готовності до материнства, проте інколи для того що відчути себе в ролі повноцінних батьків не достатньо мати купу грошей. Інколи мало навіть побачити свою дитину, її необхідно відчути……так відчути серцем і душею. І повірте лише після того як ви повністю відчуєте свою дитину ви станете справжніми батьками.
Для того щоб наважитись на цей крок батьківства, чимало батьків прагнуть спочатку самі стати на ноги. І це є правильний шлях, оскільки ми і лише ми повинні забезпечити їй все необхідне. Проте досить часто стається так, що дитина є незапланованою, мама ще школярка або сім’я не повна.  І тоді виникають питання народжувати чи ні? Адже важко буде підняти її на ноги, прогодувати, одягнути, дати хорошу освіту. Так буде важко, але повірте яка б ситуація не склалась у вас, якщо ви зважитесь саме на крок народжувати - Бог ніколи не залишить вас на одинці зі своїми проблемами. Я взагалі вважаю, що не буває таких ситуації коли можна зробити аборт і це чимось виправдається.
Лише наша віра і любов допоможе обов’язково. Повірте коли ви відчуєте, що на вас лежить велика відповідальність за долю маленького дива, у вас просто виростуть крила. І щоб не сталось в житті ви зможете дати своїй малечі все необхідне. Все залежить від вас, від того як ви побудуєте своє життя. Можливостей заробити є безліч, було б бажання.  Народжуйте обов’язково! Адже немає нічого кращого ніж дитячий плач та сміх, мокрі підгузки та розмальовані шпалери, розбите вікно чи поламаний годинник. Це все зробила ваша дитина. І не просто так, вона пізнає цей світ - стає Людиною. А хіба є щось приємніше ніж усвідомлення того, що частинка тебе прагне розвиватись та розуміти все навколо? Я думаю що це найпрекрасніше в житті. Отож обов’язково даруйте життя, це продовження нас…..

0 коммент.:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Никнейм liuska (Люда П) зарегистрирован!