середа, 13 квітня 2011 р.

Кажіть частіше: «Я люблю»


Як часто ми говоримо слова любові? За повсякденними клопотами ми навіть не помічаємо того, що забуваємось казати «Я люблю тебе». І мова тут йде не лише про коханих, а й про наших дітей, батьків, братів чи сестер або просто близьких  нам людей. Інколи, через свої проблеми, немає часу навіть запитати, що їх турбує. Буває ми довго не помічаємо, що хтось з них потребує нашої підтримки. А коли прозріваємо буває пізно….
Приємне тепле слово приносить людині заряд енергії, радісний настрій, задоволення  та віру прекрасне.
Згадайте себе в ті моменти коли вам говорили, що люблять вас. Ці слова окриляли. То чому ж ми так рідко говоримо люблю своїм дітям? Чому не можемо знайти часу зателефонувати батькам і сказати як ми їх любимо або просто запитати чи все у них гаразд? Чому вважаємо що не повинні нагадувати чоловіку про наше кохання до нього, мовляв якщо вже разом то й так все зрозуміло?
Можливо комусь здаватиметься смішним все що я сказала, проте я знаю точно, що знайдуться люди, які побачать в цих рядках себе.
Звичайно ж є люди які говорять слова любові завжди, не вкладаючи в них ніякого змісту. Для таких людей це вже просто звичка. А ми повинні вкладати особливий зміст в них. Не треба казати я люблю, якщо ваше серце цього не відчуває. Слухайтесь себе, голосу свого серця і робіть так як воно підказує. Адже ці слова маю неоціненний вплив на психіку людини. Кожне почуте чи сказане нами слово закарбовується у підсвідомості в певні моменти життя має вплив на наше самопочуття, нашу поведінку та вчинки. Згадайте скільки є випадків того, як тяжко хворі люди, після підтримки їх приємним словом йшли на поправку. Слово може не лише ранити, а може й лікувати. То ж давайте спробуємо хоча б раз в день лікувати чиюсь душу.
Знаходьте час на теплі слова своїм близьким та коханим. Якщо буде сказано щиро - це принесе і вам і їм лише позитивні емоції. А це вже перший поштовх до прагнення досягти успіху в житті, а отже до змін на краще.
Кохайте та будьте коханими!!!

2 коммент.:

Vedunika сказав...

Конечно это очень важно. Но я почему-то не могу сказать этого родителям. У нас не принято как в американских фильмах обняться, поцеловаться. Стараюсь, чтоб между мной и моими детьми это стало принято.

Liuska (Люда П.), https://web-mir.info/ сказав...

На жаль це проблема не лише в Вашій сім'ї...
Такі відносини повинні дійсно закладатися з дитинства. Хоча і в дорослому віці можна спробувати зробити перший крок, думаю гірше не буде. Можливо і батьки цього самі чекають від нас.

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Никнейм liuska (Люда П) зарегистрирован!